Home » Okategoriserade » Biograftur med filmklubben

Biograftur med filmklubben

bioDet har været en travl måned for Flammen & Citronen, som ikke blot har været kreative og lavet et fantastisk børneværelse med inspiration fra filmens verden til Mette, også har haft travlt med Flammens ombygning af tv-rummet, som endeligt er ved at tage form. Udover dette var der selvfølgeligt den store Oscar-aften, hvor Citronen i år var vært for filmklubben, som havde en helt forrygende aften, hvor det med et fantastisk show endda også blev til en dansk pris til kortfilmen ’Helium’.

I dag står den så på biograftur med filmklubben. Biografturene er selvfølgelig en fast tradition i filmklubben, hvor vi mødes for, at se de nyeste film, som vi kan snakke om i klubben bagefter. Alt efter hvilken dag på ugen det er og hvor meget vi ser frem til filmen, så laver vi forskellige ting under og efter filmen.

I dag skal vi se ’Monumenternes Mænd’, som er instrueret af George Clooney og blandt andet har Matt Damon, Cate Blanchett, John Goodman og Bill Murray på rollelisten.

Det er en film vi har set frem til i lang tid og dette har vi selvfølgeligt taget med i vores overvejelser til forberedelse af filmen. Vi har derfor valgt, at vi skal ud og spise på restaurant efter filmen, hvor vi kan nyde en god bøf, mens vi diskuterer filmen. Udover at diskutere filmen vil der selvfølgeligt også blive snakket om alle mulige andre emner, og vi forventer også, at skulle snakke videre om det store Oscar-show, som vi stadigvæk ikke er kommet os helt over.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *