Home » Okategoriserade » Derfor er Flammen & Citronen god

Derfor er Flammen & Citronen god

Vi modtager tit spørgsmål om, hvorfor vi har valgt netop, at kalde os Flammen og Citronen og hvorfor det egentlig er, at vi er så glade for filmen. Vi har en del gode grunde til, at netop kalde os for Flammen og Citronen og dermed også hylde filmen, som vi fortjener at den har fået. Vi har nedenfor forsøgt, at beskrive hvad der netop gør filmen så god som den er.

Først og fremmest, så tager filmen fat i et særdeles spændende emne inden for dansk historie. De danske frihedskæmpere har altid været hyldet som helte i Danmark, men det er for mange lidt uklart hvad frihedskæmperne reelt set gjorde og hvorfor de bliver hyldet som de nu engang gør.

Filmen er opbygget omkring to af de mest notoriske og velkendte personligheder vi havde i Danmark under krigen, og som kæmpede med livet i fare for, at holde nazisterne i skak i et dansk land, som lå i en form for status af limbo uden noget lys for enden og en stor uvished om hvad krigen ville bringe.

Udover det stærke emne, så er filmen optaget på en fantastisk måde og der er i den grad blevet brugt et stort antal ressourcer på, at kunne skabe en god cinematisk fremgangsmåde når historierne i filmen skal fortælles. Det er desværre sjældent, at vi ser film i Danmark, hvor filmen er blevet filmet så flot og der er lagt et så grundigt arbejde i, at få filmen til at fremstå så autentisk som muligt. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *