Home » Okategoriserade » Filmens magi i børneværelset

Filmens magi i børneværelset

Som gode venner, er har holdt fast i snart 2 årtier, så kommer vi til tider ud i nogle projekter, som er lidt anderledes og er langt fra vores normale interesser.
I den seneste uge har vi brugt det meste af tiden hjemme hos Citronen, hvor det var på tide, at lave børneværelset til 7-årige Mette om til noget mere moderne og væk fra prinsessefarverne.

Som sin far, så elsker Mette film og vi har derfor valgt, at børneværelset skulle være inspirereret af filmens verden, hvor vi har taget forskellige elementer fra nogle af de bedste tegnefilm, som Mette elsker allermest og få det implementeret i værelsets tema og få lavet et fedt børneværelse, som hun kan glæde sig over i mange år.

Værelset har vi indrettet i forskellige dele, hvor det ene hjørne er inspireret af den fremragende tegnefilm ’Find Nemo’, hvor det er de blå farver, som bliver blandet sammen med de malede fisk på væggen, som skal sætte gang i fantasien i legehjørnet.

Udover Find Nemo, har vi også hentet en del inspiration fra Shrek, som vi blankt kan erkendte, at det ikke kun er Mette, som er stor fan af. En fantastisk filmserie fortjener at blive hyldet på rette maner i børneværelset, hvilket vi har gjort med hele væggen ved siden af Mettes sovesofa, hvor de grønne farver skal forsøge, at virke afslappende når Mette skal ligge sig til ro i sovesofaen.

Alt i alt blev værelset ret gennemført og det var en sjov opgave, at indrette et børneværelse med inspiration hentet fra filmens verden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *