Home » Okategoriserade » Filmklubben på besøg

Filmklubben på besøg

Begge af jeres kære skribenter er som I har nok fundet ud af nu, særligt interesserede for film og vi elsker, at se film og også snakke om film med andre på internettet.

Udover, at deltage i debatter på internettet, så er vi også medlemmer af en lokal filmklub, hvor der udover Flammen og Citronen er 7 andre medlemmer, som tit mødes og ser nye eller gamle film af interesse og herefter snakker om filmene og debatterer dem.

I det vi er en lille klub uden nogle indtægter eller gebyr for, at være medlem, så kører det hele ved, at vi mødes ude hos de forskellige medlemmer af klubben, som også giver mulighed for, at medlemmerne af klubben kan fremvise deres filmudstyr og dele gode erfaringer med opsætning af udstyreret over for resten af gruppen, som selvfølgeligt også er en vigtig del når man er så passioneret omkring film.

I dag har vi netop haft filmklubben på besøg, hvor det denne gang var Flammen, som skulle være vært for begivenhederne. Flammen har et fremragende område med nogle solide sofaer, hvor vi kunne slappe af mens vi så dagens film, som var den tyske klassiker ’Metropolis’, som er en skræmmende dystopisk fortælling fra år 1933.

Da vi havde fået set filmen færdig, var der hygge i sofaerne, hvor der blev serveret vin og små lette snacks, som vi nød mens vi snakkede om filmen og alt hvad der ellers lige var værd, at snakke om udover selve filmen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *