Home » Okategoriserade » Flammens nye tv-rum

Flammens nye tv-rum

Vi blev endeligt færdige med Citronens nye terrasse og det ser nu for alvor ud til, at vores produktive uger har nået en ende. Det har været nogle hårde uger, men også fantastiske og med hjælp fra gode venner og bekendte har vi virkeligt fået udført en masse. Det hele har selvfølgeligt også været nemmere med møder i filmklubben, hvor det blev til det store Oscar-show og vores biografture med nogle fremragende film og gode oplevelser sammen med klubbens medlemmer.

Nu har vi fået lagt hånd på det sidste projekt, som er Flammens tv-rum. Flammen havde længe længtes efter et nyt tv-rum til, at kunne have de ultimative omgivelser når der skal ses film.

Rummet er udstyret med et fantastisk surroundsound anlæg med højtalere og forstærkere fra B&W, samt et spritnyt 60” LED smart-tv med en masse funktioner fra Samsung.

Udover de nye højtalere og den flotte skærm, har Flammen også fået monteret nogle rigtig lækre sofaer fra firmaet Trademax.

Sofaerne fra Trademax er i den grad en opgradering sammenlignet med de slidte og dårlige sofaer, som Flammen havde i sit gamle tv-rum, og det skal blive en sand fornøjelse, at indtage det nye rum og se en masse gode film.

Det nye rum er nu helt klar til, at blive indviet, hvilket vil komme til at ske i næste uge, hvor vi i filmklubben holder vores egen kortfilmsfestival for, at fejre Oscar-prisen til den danske kortfilm ’Helium’. Vi ser alle frem til, at kunne sidde hjemme ved Flammen igen og det skal nok blive endnu en gang aften sammen med filmklubben med en masse gode kortfilm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.