Home » Okategoriserade » Ned med fedtprocenten

Ned med fedtprocenten

Jeg bliver tit spurgt om gode råd og fif til træning fra venner og bekendte samt andre som læser med på denne blog. Disse spørgsmål har været alt mellem himmel og jord til forskellige træningsmetoder til hvordan jeg koordinerer min træning og hvordan jeg bedst udnytter de træningsmetoder jeg benytter mig af. For nylig har jeg også modtaget en del spørgsmål angående konditræning, som jeg desværre må erkende ikke er mit store hovedområde, men jeg føler dog alligevel at jeg kan besvare og kan formidle nogle af de gode råd jeg har fået videre.

For at skabe en god grundform er det selvfølgeligt vigtig at have en minimal fedtprocent. At opnå dette kan gøres på mange måder. Først og fremmest kræver det træning, men også en god kost at opnå en god fedtforbrænding. Udover min træning går jeg meget op i min kost og tager nogle gode kosttilskud jeg køber igennem svenskkosttilskud.dk samtidig med som er med til at opfylde de næringsbehov jeg har og samtidig give mig den krævede mængde energi til de træningsøvelser med fokus på kondition jeg har. Selve kosten må klart være det vigtigste, hvorefter en god træningsrutine selvfølgelig også er vigtig. Det kan være svært at komme i gang med lige i starten, men når man først begynder at være aktiv begynder kroppen også at vænne sig til det og den vil i denne proces også begynde at forbrænde mere og mere fedt når du er i stilstand og gøre det hele meget nemmere.

/Flammen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.