Om bloggen

Hej og velkommen til vores blog, som vi har kaldt at kalde for Flammenogcitronen.dk. vi har valgt, at kalde os selv for Flammen og Citronen for, at hylde filmen, som vi mener er den bedste danske film, som nogensinde er blevet produceret og samtidig er en af de mest autentiske og mest realistiske film om Danmark under besættelsen og 2. verdenskrig generelt set.

Bloggen er som sagt startet af os, Flammen og Citronen, som også går under de mere ordinære navne Michael og Tobias. På denne blog, vil vi skrive om en helt masse forskellige ting, som vi håber at du vil finde interessant.

Vi vil selvfølgeligt skrive om den folkekære film af samme navn som bloggen, hvor vi vil diskutere filmen og forhåbentligvis åbne øjnene op for andre, så de kan se hvorfor filmen er så god som vi selv mener.

Flammen og Citronen er dog ikke den eneste film vi har en stor forkærlighed for i denne verden og vi er begge to store filmelskere, hvilket bloggen også vil komme til, at bære præg af. Vi har i mere end 10 år begge været passionerede filmelskere og det er vores helt store hobby, som vi går højt op i. Vi ser nærmest alle genrer for film og forsøger så vidt muligt, at være opdateret på hvad der sker inden for filmens verden, så vi altid kan være på forkant og forfølge vores hobby så godt som muligt.

Udover film har vi dog en langrække andre interesser og det er også nogle af disse interesser, som I vil kunne komme til, at læse mere om på denne blog. Blandet vores andre interesser, så har vi også begge to en stor forkærlighed for god mad samt vin og øl, som blandt andet er nogle af de emner, som vi også vil komme ind på i denne blog. Udover dette er vi begge meget historieinteresserede og især 2. verdenskrig er vi begge meget interesserede i, så hvis muligheden byder sig, så vil der også komme nogle indlæg omkring dette, hvor vi vil forsøge at holde det lidt væk fra filmen og se på andre aspekter af krigen.