Home » Okategoriserade » Oscar-aften hos Citronen

Oscar-aften hos Citronen

Det er endeligt blevet tid til årets helt store begivenhed, hvor vi for alvor som filmelskere kan tage en dag og nat hvor vi kobler helt fra og følger med i spænding når de største Hollywood-stjerner mødes for, at modtage hæder.

Det er selvfølgeligt natten hvor Oscar-uddelingerne finder sted vi snakker om og endnu engang skal det stå på hygge med venner fra filmklubben, som vi plejer at se showet med hvert år, som en fast tradition i snart 10 år.

sofaVi skiftes hvert år til, at være vært for natten. I år var det reelt set Flammen, som skulle stå for værtskabet, men da han er i gang med, at ombygge sit tv-rum og samtidig ikke har fået købt de nye sofaer, som skal erstatte de gamle og slidte han har nu, har Citronen i år valgt, at træde ind og overtage værtsskabet.

Der er lagt op til en hyggelig aften, som altid, hvor filmklubben først kommer forbi om aftenen og hjælper med, at lave aftensmad og tilbederede lette måltider, som vi kan indtage i løbet af natten.

I år har vi flottet os og sat gode bøffer på menuen med hjemmelavede pomfritter og sauce, som vi skal nyde med en god flaske rødvin til. Herefter står den på hygge, hvor vi også vil lave vores tipskuponer for i aften, hvor vi tipser på hvem, som vinder de forskellige priser. Kuponerne vil senere blive gennemgået når showet er forbi, og den med flest rigtige svar vil selvfølgeligt vinde en flot præmie.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *