Home » Okategoriserade » Renovering af Citronens terrasse

Renovering af Citronens terrasse

For Flammen og Citronen har det været nogle omfattende uger med masser af projekter, som skal færdiggøres. Her er der været alt lige fra de mange møder med filmklubben, som har været helt fantastiske med nogle fremragende film på programmet og selvfølgelig den store Oscar-aften. Udover dette har der også været rigelig, at se til i hjemmene hos Flammen og Citronen, hvor der har været gang i de helt store projekter med børneværelset til Mette og Flammens nye tv-rum, som begynder at tage fart.

I de seneste par dage har der for alvor været travlt hjemme hos Citronen, som skal have anlagt ny terrasse efter den gamle blev ødelagt efter stormen sidste efterår.

At være en del af filmklubben har flere gange vist sig, at være helt fantastisk og den hjælp man får fra medlemmerne så snart man lover, at diske op med en gang god mad og vin er ikke til, at tage fejl af.

Vi har i de seneste dage haft Karsten og Henrik, som begge er udlært inden for håndværkerbranchen med ude og hjælpe med, at sætte gang i projektet og vil fortsat hjælpe de næstkommende dage indtil projektet er helt gennemført.

Det har været et omfattende arbejde, hvor vi først skulle have ryddet for alle de gamle dele af terrassen inden vi kunne begynde helt forfra og begynde, at opsætte den nye. Det ser dog også ud til, at blive et fantastisk projekt og det skal blive godt til sommer, hvor terrassen for alvor kan tages i brug og vi endeligt kan tage fat i grillen igen og få gang i vores madlavning, som er en af vores andre fælles hobbyer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *