Home » Okategoriserade » Sommeren er kommet!

Sommeren er kommet!

Når folk siger at vi har dårligt vejr i Danmark så skulle man tro at de ikke har levet her i de sidste 5 år. Sommeren er for alvor kommet til landet og det kan i den grad mærkes og ses. Det er så fantastisk at se alle mennesker på gaden og hvordan folk bliver i gladere humør nu hvor solen titter frem over det danske land. For mig har det også betydet at jeg nu endeligt kan komme mere ud og nyde vejret. Jeg har de seneste par dage hygget mig i haven, hvor jeg har givet bedene en ordentlig tur og ellers fået gang i mine grønne fingre.

Nu hvor haven har fået en tur, så begynder den også at stråle i forhold til resten af mine udendørsarealer, hvor især terrassen ikke er så pæn som den har været før i tiden. Mine møbler er noget udslidte og jeg er derfor på kig efter nogle møbler som kan forbedre det hele lidt. Jeg har haft kig på nogle nye havemøbler, hvor jeg blandt andet er blevet lidt forelsket i nogle havemøbler fra Trademax.dk, som er rigtig flotte ud og også er lavet i noget materiale, som gør at de kan holde langt længere end de gamle møbler jeg har haft tidligere.

Jeg tror at en gang nye havemøbler vil gøre underværker for haven og jeg glæder mig til at jeg får bestilt dem hjem og sat op og for alvor får mulighed for at nyde det danske sommervejr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.