Home » Okategoriserade » Start på træning

Start på træning

Som store filmnørder kan der tit gå lidt for lang tid med diverse hjemmebiografprojekter og andet godt, som ikke inkluderer de store fysiske udfordringer udover, at løfte popcornene fra skålen. Dette har vi også kunnet mærke de seneste par måneder, hvor der ikke har været tid til vores normale udendørs hobbyer og vi begge har kunnet mærke, at vi måske ikke har dyrket så meget motion som vi burde eller plejer.

Dette har vi derfor gjort noget ved og vi har i de seneste par uger været i gang med en intensiv træningsperiode nede i det lokale fitnesscenter og vi kan i den grad godt mærke, at det hjælper på mange måde og man opnår et meget større energiniveau. Samtidig med vores intensive træning i fitnesscenteret, har vi også bestilt en række kosttilskud, som skal hjælpe os med, at optimere vores træning. Vi har bestilt nogle produkter fra Svensk Kosttilskud, som er i god kvalitet og fik samtidig fik med hurtig levering.

De kosttilskud vi har fået fra Svensk Kosttilskud har været en god hjælp sammen med vores træning for hurtig fedtforbrænding, og vi har kunnet mærke, at det har givet et ekstra skub i vores træning og vi får meget mere ud af vores træning sammen med tilskuddene.

Det har været et par gode uger med træning og vi glæder os til, at fortsætte og komme i en særdeles god form inden sommeren står på og det bliver tid til, at være mere udenfor og nyde det danske sommervejr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.