Home » Okategoriserade » Tid til nyt sofabord

Tid til nyt sofabord

sofabordSom mange af jer nok ved så er jeg netop flyttet ind i en ny dejlig lejlighed lige i centrum af byen. Det er en lækker omvending fra det tidligere hvor jeg boede noget længere ude og havde en masse tid jeg skulle bruge på at pendle hver dag. Jeg har fået mig nogenlunde indlogeret og fået placeret alle mine møbler. Dog var flytningen ikke blot hård ved mig, men også ved mit sofabord som måtte lade livet da jeg var så dum at tabe den ned af trapperne.

Det var dog held i uheld da det var på høje tid at jeg fik anskaffet mig et nyt sofabord da det gamle var lidt slidt. Jeg har derfor kigget lidt rundt på nettet og har fundet en masse forskellige jeg overvejer at købe. Det jeg kigger mest på er billige sofabord fra Trademax, som har en hel række billige sofaborde som samtidig ser pæne ud.

Det bliver dejligt at få mit sofabord når jeg får taget mig sammen til at bestille det og jeg glæder mig til at få det ind i lejligheden og få det sat op inde i min nye dejlige stue som det sidste jeg mangler at få sat op. Det har været utroligt lækkert at komme ind i noget nyt og samtidig mere centralt og jeg glæder mig til at få de første gæster ind og se hvordan det hele ser ud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.