Home » Okategoriserade » Vores tanker om Oscars 2014

Vores tanker om Oscars 2014

ellenOscar-showet er endeligt overstået. Vi havde en helt igennem fantastisk Oscar-aften, hvor vi hyggede os hos Citronen sammen med resten af filmklubben, der kom forbi som led i den årlige tradition vi har kørt nu igennem snart 10 år.

Vi havde en helt igennem fantastisk aften med god mad og fantastisk selskab, hvor der i løbet af aftenen blev hygget og snakket løs inden det store show løb af stablen. I år var forventningerne selvfølgeligt høje med hele 3 danske nomineringer til årets show, og især ’Jagten’ håbede på vi, at kunne tage den hæder, som den fantastiske film fortjener.

Det blev dog ikke til hvad vi håbede med ’Jagten’, men der blev alligevel udløst et jubelsbrøl, da den fantastiske danske kortfilm ’Helium’ tog prisen for bedste kortfilm.

Selve showet bør ikke på de store overraskelser, hvor vi dog endnu engang måtte erkende, at Leonardo DiCaprio endnu engang ikke skulle løbe med en Oscar. Det var dog også en særdeles hård modstand han var oppe imod, så selvom det var skuffende, at en skuespiller vi alle i klubben elsker og mener bør modtage den hæder han fortjener, så hjalp det, at nederlaget var acceptabelt.

Selve showet var selvfølgeligt som altid fantastisk godt gennemført og der var bred enighed i klubben om, at det er et af de bedste shows nogensinde og langt bedre end sidste år, hvor de i år havde oppet sig med værtsrollen, hvor Ellen DeGeneres leverede et fantastisk og vanvittigt underholdende show.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.